Gereedschapmakerij VINK


heeft sinds 1948 een specialisatie opgebouwd in het vervaardigen van hoogwaardige spuitgiet-matrijzen voor de kunststofverwerkende industrie en stempels en stansen voor de metaal- en papierindustrie.

Gereedschapmakerij VINK is daarnaast producent van precisieonderdelen volgens klantspecificatie als enkel stuk of in kleine series. Gefabriceerde onderdelen worden onder andere gebruikt in de halfgeleider-industrie, de automobiel- en fietsindustrie, de chemische industrie en medische industrie. Verder bestaat de mogelijkheid om de gefabriceerde onderdelen te laten samenbouwen in apparaten, modules of complete machines.

Gereedschapmakerij VINK heeft de kennis, het vakmanschap en productietechnieken om uw partner te zijn in de ontwikkeling van uw idee tot eindproduct.

Bij het fabriceren van de gereedschappen en producten worden CNC gestuurde machines gebruikt voor draaien, frezen, boren, slijpen, zink- en draadvonken. CAD-CAM is een belangrijke schakel in het productieproces van Gereedschapmakerij VINK.

Spuitgietmatrijs uitstootzijde